Annonsera hos oss

Vill Du öka din Uthyrning och/eller Försäljning av partytält?

Jag tar mig friheten och svarar åt dig. Svaret är förmodligen ja!

Här på Partytält.nu kan vi hjälpa dig hitta fler direkt intresserade kunder.

Varje besökare som kommer till vår sajt har ett mål – och det är Partytält. Många vill direkt veta vart de kan hitta en uthyrare eller vart de bäst kan köpa ett tält, oftast redan idag.

Syns du här – är möjligheten stor att just Ni får denna kund!

Vad vi kan erbjuda ditt företag

I dagsläget är denna sajt ännu i sin linda. Trafiken är relativt låg, men stigande, och detta beror till stor del på sajtens relativt unga ålder. Vi har en marknadsföringsplan på hur vi vill växa och dra in mer relaterad trafik.

Vi tror inte speciellt mycket på traditionell bannerannonsering. Därför har vi valt att vara väldigt restriktiva med att erbjuda plats för banners.

Anledningen till vår skepsis är till stor del att många blivit blinda för dessa sorters annonser samt att olika ”adblockers” blir mer och mer populära.

Skulle du ha stor tilltro till banners och hemskt gärna vill få en eller annan bannerannons publicerad på Partytalt.nu så kan vi självklart erbjuda dig detta. Vi är inte omöjliga.

Vad vi dock mer än gärna erbjuder är dessa olika annonseringsalternativ:

Gällande Uthyrning av Partytält:

  • Bli förstavalet för din Stad eller Ort. Vi erbjuder i dagsläget endast en plats per stad. Ni äger således er stad! Ni blir på sidan presenterade med ert Namn, Logga, Hemsida, Telefon och E-Post. Ni får i samband med detta också en viktig och värdefull länk till er sajt. Vilket är bra för er ranking.

Gällande Köp av Partytält:

  • Fungerar ungefär likadant som för uthyrning, se ovan. Förutom gällande onlineförsäljning, där erbjuder vi flera annonsmöjligheter.

Vilkor:
Annonsplatsen gäller för ett år (ca 365 dagar). När annonstiden börjar gå mot sitt slut kommer vi att kontakta er för att erbjuda förnyelse. Priset kan komma att förändras inför en ny annonsperiod. Men ni som idag innehar er stads annonsplats kommer alltid ha förtur när det är dags för en ny annonsperiod. Därför är det väldigt intressant att redan idag säkra en plats.

Ni kommer att få statistik och nyheter om tjänsten löpande under året, om ni så vill.

Beställningen går till som följer. Efter att beställningen är lagd kommer vi att skicka faktura enligt ert önskemål. Betalningsvillkoren är 10 dagar. Så fort betalning inkommit kommer vi att lägga upp ert företag under er Stad. Så en snabb inbetalning ger också ett snabbare resultat. Det enda ni behöver göra är att lägga beställningen samt betala fakturan. Resten sköter vi.

Kontakta oss om ni vill ha mer information!