Om Partytält.nu

Hej, kul att Du är här!

Partytält med stolar

Själva anledningen till att du läser det här kan jag med säkerhet inte veta. Men jag kommer anta att det är för att du är intresserad av Partytält och denna tjänst.

Med det menar jag inte att det är en större hobby eller intresse hos dig – utan att Du just nu är i behov av ett tält.

Om jag får gissa så är du kanske på gång med, eller har börjat planera, den stora festen. Det är många gäster och de måste ju ha någonstans att ta vägen. Att sitta ute i det fria är ju självklart väldigt trevligt men lite skydd för elementen är aldrig fel.

Det kan vara en anledningen till att du är här, det finns oerhört många till dock.

Jag var i samma sits för något år sedan och hade svårt att hitta rätt uthyrare.

Det är också just därför denna sajt och tjänst finns till.

Hur sajten och tjänsten kom till

När det blev dags att ordna ett större utekalas så blev vi på det klara med att vi skulle behöva någon sorts skydd. Ett partytält blev det självklara valet, men att hitta det visade sig inte vara helt enkelt.

Jag gjorde då som jag ofta gör, tog till Google och en sökning. Dock hittade jag inte riktigt rätt. Många sajter var dåligt uppdaterade och hade inte all information som jag ville ha. Att behöva kontakta flera företag utan att veta om det är värt det eller ej lockade inte.

Till slut var det ändå dags att bestämma sig, datumet närmade sig. Vi blev ändå nöjda med själva företaget vi valde och tältet i sig. Men processen dit lockade inte för vidare köp eller fler hyrtillfällen.

Lite lätt frustrerad så insåg jag att detta kan jag göra bättre.

Därför hoppas jag att DU på ett enkelt sätt, med hjälp av Partytalt.nu, ska hitta rätt Partytält att hyra eller köpa.

Ett tält, om det så är ett partytält eller av annan modell, är a och o när det vankas utefest. Den svenska sommaren är fantastisk men den är också väldigt svårläst när det kommer till väder och vind. Därför är ett tält en absolut förutsättning för en lyckad sommarfest.

Tomas Gustafsson
Flitig festordnare

Vad Partytält.nu kan hjälpa dig med?

Grundtanken är att Du som letar efter partytält av något slag – snabbt ska hitta ett alternativ och förhoppningsvis det bästa alternativet för dig.

Om du klickar dig in på din ort hittar du direkt en uthyrare eller försäljare av partytält nära dig.

Varför endast 1 företagsförslag?

Bra fråga men den har också ett enkelt svar.

För att Du snabbt ska hitta det bästa alternativet!

Visst skulle vi kunna lista en hel rad med företag men hjälper det dig? Kanske lite men det kräver då en del jobb från dig att kontakta alla dessa.

Istället ger vi dig ett förslag – ett bra sådant!

Skulle du sedan ha en dålig erfarenhet från företaget vi föreslår. Hör i så fall av dig till oss med info om vad du inte är nöjd med. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga alternativ till dig. Det är alltid av stor vikt men helt avgörande när vi bara ger dig ett företag.

Om din Stad inte finns med

Vi bygger hela tiden på med fler städer, det är en ständigt pågående process. Om du saknar din ort så får du gärna kontakta oss. Det gäller speciellt om du har ett förslag på ett bra företag i just din stad.

Vi tar tacksamt emot dessa tips och förslag. Kontakta oss här!